L' éducation sous le régime communiste. (Paris : CISL, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Supplement bij 'Le Syndicaliste exilé', nr. 9 (146), oktober 1963
Frans
Brochure
Keywords: communistische ideologie; opvoeding