Revoering van N.S. Chroestsjow op de jublileumzitting van de Hoge Sowjet van de Oekraïnse Socialistische Sowjetrepubliek. - Chroesjtsjov, Nikita (S.l. : Ambassade van de USSR in Nederland, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure