Israel faces danger. (London : Embassy of Israel, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Brochure met uittreksels uit officiële verklaringen in verband met Israëls veiligheidsproblemen
Engels
Brochure
Keywords: defensiebeleid; Israël