Histoire du Keren Kayemeth Leisrael (Fonds National Juif) - Levin, Moché (Jerusalem : Kéren Kayémeth Leisraël, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: zionisme; joodse immigratie; joodse nederzettingen; landbouwpolitiek; Palestina; Israël