The struggle for Jerusalem : a picture story - Rothenberg, Ben; Courtney, David (Tel-Aviv : The illustrated book, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Hebreeuws
Engels
Monografie
Keywords: Arabisch-Israëlisch conflict; onafhankelijkheidsoorlog; joodse staat; Palestina; Israël