Terre promise : poèmes pour Israël - Tairhumène, José; Duguet, Madeleine (Editions Elath, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Exemplaar nr. 69 uit een beperkte oplage van 200 exemplaren
Frans
Brochure
Keywords: poëzie