Spijkerbloemen voor Israël - Verbrugghen, Jo; Tamir, Moshé (Drongen : Colibrant, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Verbrugghen, Jo, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar nr. 224 gedrukt op houtvrij papier en in de Horley letter corps 12 uit een eerste oplage van 300 genummerde exemplaren
Nederlands
Brochure
Keywords: poëzie