The jewish problem - Brodetsky, Selig (London : Jewish Agency for Palestine, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk van artikel uit 'The new commonwealth Quarterly', april 1943
Engels
Brochure
Keywords: joods vraagstuk