Rebirth and destiny of Israel - Ben-Gurion, David (New York : Philosophical Library, 1954)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: zionisme; onafhankelijkheidsoorlog; joodse arbeidersbeweging; Israël