Gedenkrepertorium = Repertoire commémoratif : 1928-1958 - Grosjean, Marcel; Nationaal Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (Brussel : NFWO, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Speciaal gedrukt voor de voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: wetenschappelijk onderzoek