Tienjarig bestaan der Rijksmiddelbareschool Bilzen : inhuldiging van de nieuwe gebouwen, 26 juni 1965 : programma der feestviering. (Bilzen : Drukkerij Arna, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: gemeenschapsonderwijs; Bilzen