Kunstschilder Karel Wellens - Gessler, Jan (Maaseik : Drukkerij Van der Donck-Robyns, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Wellens, Karel, dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: Gessler, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit het maandschrift Limburg, jrg. 8
Nederlands
Brochure