Het markiezaat van Beselare : 't geslacht van der Woestine : burgerlijke besturen, met een aanhangsel over folklore en heksen - Maes, Jozef (Langemark : Drukkerij Vonksteen, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Gemeente Beselare, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: genealogie; heraldiek; legenden; folklore