Schets van de geschiedenis van 't toneel in de Maasgouw voor de Franse Revolutie - Notermans, Jef (Elsloo : Comité Tournooi der Maasgouwen, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: theater; Limburg