De decadaire, resp. maandelijkse rapporten van de commissarissen van het Directoire exécutif in het departement van de Nedermaas, 1797-1800 - Roppe, Louis; Panhuysen, Gerard Willem Augustinus; Nuyens, Elis. M. ([S.l.] : Bestendige Deputatie provincie Limburg, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: lokale geschiedenis; Limburg