Nood in de wereld : rede uitgesproken bij de opening van de gewone zitting op 1 oktober 1957 - Roppe, Louis (S.l. : Provincieraad van Limburg, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: ontwikkelingsproblematiek; ontwikkelingssamenwerking