Limburg 1960 : rede uitgesproken bij de opening van de gewone zitting op 1 oktober 1960 - Roppe, Louis (S.l. : Provincieraad van Limburg, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijs; Limburg