Gezondheidszorg in Limburg 1959 : het steenkolenprobleem : rede uitgesproken bij de opening van de gewone zitting op 1 oktober 1959 - Roppe, Louis (S.l. : Provincieraad van Limburg, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Roppe, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Limburg