Het ontstaan van de provincie Limburg : rede uitgesproken bij de opening van de gewone zitting op 1 october 1953 - Roppe, Louis (S.l. : Provincieraad van Limburg, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Roppe, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: lokale geschiedenis; Limburg