Het graafschap Loon : politieke en sociale overzichtelijke geschiedenis - Lyna, Jan Jozef (Beringen : Drukkerij J. Peeters, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lyna, Jan Jozef, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Limburg