Les archipels enchanteurs et farouches : Baléares et Canaries - Geisendorf-des Gouttes, Théophile (Genève : Éditions Labor, 1937)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; cultuur; Spanje