Driemaal dwars door Sumatra en zwerftochten door Bali - van Kol, Henri Hubert (Rotterdam : W.L. & J. Brusse, 1914)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: koloniale geschiedenis; Indonesië