Jews after the war (London : Inter-University Jewish Federation, 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Inter-University Jewish Federation: organisatie voor joodse studenten in Groot-Brittannië en Ierland
Overdruk uit "the Nation", 21 en 28 februari 1942
Engels
Brochure
Keywords: joods vraagstuk; zionisme; joodse staat