La Palestine : questions et réponses - Voss, C.H. (New York : American Christian Palestine Committee, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijk als artikel verschenen onder de titel "Questions et réponses relatives au problème palestinien" in het tijdschrift The Woman's Press, uitgegeven door L'Union des Jeunes Femmes Chrétiennes (YWCA) in september 1946
Frans
Brochure
Keywords: joods vraagstuk; pacifisme; Palestina