Palestine and the jewish future - Poale Zion-Jewish Socialist Labour Party (London : Poale Zion, 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: joodse immigratie; joods vraagstuk; joodse arbeidersbeweging; joodse staat; Palestina; Midden-Oosten.