La question palestinienne - Scheyven, Raymond (Bruxelles : Goemaere, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Scheyven, Raymond, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit "La Revue Générale Belge", no. 40, février 1949
Frans
Brochure
Keywords: joodse staat; Palestijnse kwestie; Israël; Midden-Oosten.