Chine : terre inconnue - Castiau, Marcel; Servais, Max (Bruxelles : Terres Latines, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Castiau, Marcel, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar gedrukt voor Camille Huysmans
Met een originele tekening van Max Servais
Frans
Monografie
Keywords: reisverslagen; China