Doorstroming naar de universiteit : 3. studiebeurzen als hefboom : preadvies opgesteld in opdracht van de Commissie Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van de Kultuurraad voor Vlaanderen - Wieërs, J. Leo (Antwerpen : Kultuurraad voor Vlaanderen, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Avec résumé français, with a summary in English
Nederlands
Monografie
Keywords: hoger onderwijs