Gelgenheidsdicht voorgedagen bij het vieren van het honderdjarig bestaan van het Bisschoppelijk College te Eeklo op 25 juli 1946 - Schockaert, R. (Leuven : Van Linthout, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Schockaert, R., dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Brochure