Die ersten Lebensjahre : eine Hilfe im Umgang mit kleinen Kindern - Plattner, Elisabeth (Stuttgart : Ernst Klett Verlag, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Exemplaar voor recensie voor: Persoon en Gemeenschap : tijdschrift voor Opvoeding en Onderwijs
Duits
Monografie
Keywords: pedagogie