Toegepast middelbaar onderwijs, ontwerp van programma : 2. pre-landbouwkundige afdeling. (Brussel : Ministerie van Openbaar Onderwijs, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie