Koninklijk Atheneum Diest : historische schets uitgegeven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de instelling - Van Kerrebroeck, A. (Antwerpen : De Sikkel, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijsinstellingen; Diest