Vijfendertig jaar onderricht in de kunstambachten 1926-1961 - Avermaete, Roger; Goyvaerts, Louis (Antwerpen : Instituut voor Kunstambachten, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: kunstonderwijs