Tekenen : kunsttekenen en documentairtekenen - De Maegd, Jos; Verreyt, Roland (Leuven : Instituut Excelsior, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: De Maegd, Jos, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: tekenkunst; kunstonderwijs