Scholen en onderwijs te Diest van 1245 tot 1614 : historico-pedagogische bijdrage - Joostens, Frans (Leuven : KUL, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Joostens, Frans, dedicatee: Smissen, Ida
Nederlands
Thesis