Festival mondial 1958 : Opéra de Pékin : ensemble de théâtre de chant et de danse de la République Populaire de Chine (Bruxelles, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Optreden van de Opera van Peking ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1958
Frans
Brochure
Keywords: wereldtentoonstellingen; muziektheater