Congolees prentenboek. Afrikaans bestek : twee reportagereeksen - Louyet, Paul (Brussel : Ministerie van Koloniën Ministerie van Openbaar Onderwijs Nationaal Instituut voor Radio-omroep (NIR), 1954)
Bibliotheek Camille Huysmans
Schoolradio
Nederlands
Monografie
Keywords: onderwijs; Belgisch Congo