De verwezenlijkingen van de Dienst der Afrikaanse Wijken in Belgisch Congo en Ruanda-Urundi - Speltincx, H.-J. (S.l. : s.n., 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: 'Huisvesting : studie en informatieorgaan van het Nationaal Instituut tot Bevordering van de Huisvesting'
Nederlands
Brochure
Keywords: huisvestingsbeleid; Belgisch Congo