Enkele nota's ten behoeve van hen die een studie maken van de 'politieke groeperingen' van Leopoldstad - De Backer, M.C.C. (Brussel : Dienst voor de Voorlichting en Publieke Relaties van Belgisch-Congo en Ruanda-Urundi, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: bevrijdingsstrijd; politieke partijen; politieke geschiedenis; Belgisch Congo