De ontvoogding van Congo : pleidooi voor een dertigjarenplan - Van Bilsen, A.A.J. (Antwerpen : Drukkerij Lux, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Bilsen, A.A.J., dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit; De Gids op maatschappelijk gebied, nr 12, december 1956
Nederlands
Brochure
Keywords: Belgisch Congo