Koningin Elisabeth Fonds voor geneeskundige hulp aan de inlanders van Belgisch-Congo 'Foreami' : verslag over de werkzaamheden gedurende het jaar 1954 - André, J. (Brussel : s.n., 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: gezondheidszorg; Belgisch Congo