Toespraken gehouden bij gelegenheid van de overhandiging van de Prijs voor sociale aktie Arthur Jauniaux 1964, in de konferentiezaal van 'Het Huis van de Mutualiteit' op 7 maart 1964 - Cornez, Emile; Goffin, René (Brussel : Stichting Arthur Jauniaux, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: geneeskunde; sociale gezondheidszorg