Koers naar het Westen : beschouwingen over de oriëntering van onze vakstudie - Baur, Frank (S.l. : s.n., 1946)
Overdruk uit: Handelingen van het negentiende Nederlandsche philologencongres gehouden te Amsterdam op donderdag 25 en vrijdag 26 april 1946
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Baur, Frank, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Brochure
Keywords: filologie