Dokumenten van belang voor de sociaal-ekonomische geschiedenis van het begin van de 20e eeuw : het archief van de commanditaire vennootschap Walter Barth en Co - Vervaeck, Solange (Brussel : s.n., 1965)
Uittreksel uit: Archief- en Bibliotheekwezen in BelgiÃ«, vol. 36, nr 1, 1965
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Vervaeck, Solange, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 1; voedselprobleem