[Lieder] : Nachtzauber ; Sie sind so schön, die milden Sonnenreichen ; Um meine Hände lass' sich deine schliessen ; Der schwere Traum (Volksweise) ; Heimkehr ; Dornroschen ; Auf felsiger Höh ; Altdeutsches Minnelied [bladmuziek] - Löwenstein, Arthur (Antwerpen : Vlaamsche Muziekhandel, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Bäckmann-Löwenstein, Romana, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur met de hand geschrevn
Arthur Löwenstein leidde tussen 1937 en 1939 de Vlaamse Philharmonie in Antwerpen. Hij overleed er op 5 juli 1939
Duits
Partituur
Keywords: klassieke liederen; partituren