De kolenindustrie in 1956. (Brussel : Belgisch Kolenbureau, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS).; steenkoolindustrie; België