Rede van F. Domela Nieuwenhuis over de belastingkwestie met de daarbij gevoerde debatten, gehouden in de Kamerzitting van zaterdag 22 december 1888. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : W.C. De Graaff, 1889)
Bijvoegsel bij 'Recht voor Allen' van dinsdag 1 januari 1889
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure