Rede van F. Domela Nieuwenhuis over de spoorwegen, posterijen en telegrafie, gehouden in de Kamerzitting van woensdag 19 december 1888. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : W.C. De Graaff, 1888)
[Bijvoegsel bij 'Recht voor Allen' van woensdag 19 december 1888]
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure