Lass immer neu : Zwiegesang [bladmuziek] - Arent, Willem; Hol, Richard ([Den Haag], 1904)
Bibliotheek Camille Huysmans
Door Mevrouw R. Hol speciaal afgestaan voor Caecilia [mannenkoor], juni 1904
Duits
Partituur
Keywords: klassieke liederen; partituren