Rede van F. Domela Nieuwenhuis en de debatten naar aanleiding daarvan over de begrooting van justitie, gehouden in de Kamerzitting van dinsdag 11 december 1888. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : W.C. De Graaff, 1888)
Bijvoegsel bij 'Recht voor Allen' van maandag 17 december 1888
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure